Takk for Fantastisk Støtte på Spillexpo 2023!

Hei kjære Gundam/Gunpla-entusiaster!

Vi vil rette en stor takk til alle som besøkte vår standplass på Spillexpo 2023! Det var en fantastisk opplevelse å møte så mange engasjerte mennesker, dele vår lidenskap for hobbyen og skape minner sammen.

Vi er overveldet av den positive responsen vi mottok fra dere alle. Det var virkelig gledelig å se at våre Gundam/Gunpla-produkter ble så godt mottatt. Deres entusiasme og støtte betyr utrolig mye for oss, og det er nettopp deres lidenskap som driver oss til å fortsette å levere de kuleste og nyeste Gundam/Gunpla-produktene.

Vårt team ønsker også å takke for de interessante samtalene og tilbakemeldingene vi fikk. Det er gjennom denne dialogen at vi kan vokse og forbedre oss for å tilfredsstille deres behov og ønsker enda bedre.

For de som ikke hadde sjansen til å besøke oss på Spillexpo 2023, ikke bekymre dere! Vi har planer om spennende nye lanseringer og arrangementer i fremtiden, og vi gleder oss til å dele dem med dere.

Takk igjen for at dere gjorde Spillexpo 2023 til en uforglemmelig opplevelse for oss. Dere er grunnen til at vi elsker det vi gjør, og vi ser frem til å fortsette reisen sammen med dere.

Følg med på våre oppdateringer og nyheter. Vi setter pris på dere alle, og vi ser frem til å fortsette å skape gode Gundam/Gunpla-øyeblikk sammen!

 

GundamGundam norgeGunplaGunpla norgeSpillexpo 2023

Legg igjen en kommentar