Velkommen til Mr-Shogun.no

Vi er en gruppe av Mobile Suite (Gundam) entusiaster, vi er her for å dele våre kule og interessante hobbyer og produkter med alle. Vi er først og fremst entusiaster, så vi forstår behovene til alle våre kunder. Vår prioritet er å sikre at kunden vår ikke bare liker å handle hos oss, men også lærer og vokser med denne fantastiske hobbyen.

Mr-Shogun.no er en totalleverandør av Gundam og Gunpla. Vi tar imot også spesial bestillinger etter kunden ønsker og behov. Ta kontakt om du ønsker noe som ikke er i vårt basis-sortiment på våre nettsider. Kundens behov har alltid vært vårt hovedfokus. Som kunde kan være trygg på at våre produkter lever opp til dine forventninger.

Mr-Shogun.no er ett varemerke representert ved Unimedia AS, org.nr: 917 791 635. Det vil si at Unimedia AS er selskapet du kjøper hos og betaler til når du handler via våre nettsider. 

“Gunpla is freedom. You can build it as you like. You can fight with it as you like. Just build Gunpla as you think best and enjoy the battles to your heart’s content.” — Tatsuya Yuuki

-

Vennlig hilsen

Team Mr. Shogun